Datum in overleg


Geluk voor hele gezin

Motorschip te huur in noord-Groningen.
Varen met een robuust, volledig ingericht motorschip door het wierdenland van Groningen. De schepen worden verhuurd vanuit Winsum (Gr). Aan boord is plaats voor 4 tot 6 personen. Vaarbewijs is niet nodig. Indien gewenst kunt u vooraf (gratis) uitgebreide instructie en oefening krijgen.

Groningen kent een uitgebreid net van vaarwegen maar door de vele vaste bruggen is het gebied voor veel bootbezitters niet toegankelijk. Dit heeft tot gevolg dat varen in Groningen gekenmerkt wordt door rust en kleinschaligheid. In veel dorpjes meert u nog steeds af aan dezelfde loswal waar vroeger de plaatselijke beurtschipper lag. Ook overnachten in binnenstad van Groningen of in Nationaal Park Lauwersmeer is mogelijk.

Prijzen en informatie: www.bootverhuur-groningerland.nl


Zeilen vanuit Lauwersoog met kleine kajuitzeilboot

Plaats van vertrek: Lauwersoog
Kosten: €150 tot €250,00 

In 2012 heeft Bram Adema van De Pierewaai, samen met vriend Pieter de Vries, een kleine kajuitzeilboot gekocht. De boot is niet geschikt voor groepen maar misschien wel voor u. Het is een snelle, sportieve zeiler met Lauwersoog als thuishaven. De boot is te huur voor een dag, middag of avond. Bram of Pieter vaart mee. Maakt niet uit of u nu les wilt hebben, kennis wilt maken met varen op het wad of gewoon een dag het water op wilt.

Aan boord is plaats voor 3 tot 4 personen. 

Hele dag €250,00 / middag of avond €150,00.

Informatie en aanmelden: 
info@depierewaai.nl of 050-3601750


Kanosurvival in Lauwersmeergebied

Plaats van vertrek: Lauwersoog
Kosten: €200,00 (voor 2 personen)

Zelfstandig met een volledig uitgeruste 2-persoonszeekano er op uit in het Lauwersmeergebied. Met behulp van waterkaart en kompas stippel je zelf een route uit. Aan het eind van de dag zoek je een plek voor de tent zul je je eigen potje moeten koken. Waar je de 2de dag uitkomt doet er niet toe want je wordt met auto en kanotrailer opgehaald en naar het startpunt terug gebracht.

Informatie en aanmelden: 
info@depierewaai.nl of 050-3601750


Verrassende dagtochten in het Waddenland

Telefoon: 050 3601750
E-mail: info@depierewaai.nl

Meest geboekte programma:
Avondtocht Schiermonnikoog

Like ons op Facebook

Volg ons op Facebook!

Direct uw offerte aanvragen

Bedrijfsuitje Schiermonnikoog
logo de pierewaai