Gastenboek

N.a.v. waddendag met bezoek aan Schiermonnikoog en Engelsmanplaat
Bram,
Nogmaals, namens allen, van harte dank voor deze schitterende tocht!
Alhoewel een groot deel elkaar niet of in enkele gevallen slechts oppervlakkig kende klikte dit wonderwel aan alle kanten en werd dit voor ons allen een onvergetelijke dag, zowel wat de onderlinge contacten aangaat als het weer en de tocht.


N.a.v. personeelsuitje op Lauwersmeer
Beste Bram Adema, 
Graag wil ik je nog even bedanken voor de perfecte organisatie van ons uitje met de mediatheekmedewerkers van het Willem Lodewijk Gymnasium. 
We hebben allemaal genoten! De sfeer op de boot was geweldig en dat kwam ook vooral door de goede gastheren! De boswachter was zeer informatief en maakte de rondwandeling tot een bijzondere ervaring. Wat boften we dat de populieren ook zo mooi hun bloesems rondstrooiden! Het leek wel een droomlandschap! Het eten was ook heerlijk en veel meer dan we verwacht hadden. We boften natuurlijk geweldig met het weer, het kon niet mooier! 
Wil je ook de heren van de boot en de boswachter namens ons bedanken als je ze weer spreekt? 
Een hartelijke groet van 
Jeanette Vos.


N.a.v. wandel-vaartocht van Termuntenzijl naar Nieuwstatenzijl
Bram, bedankt voor de schitterende dag, Jet.


N.a.v. excursie Rottumeroog 
Bram,
We hebben er na terugkomst in Groningen 's avonds en later thuis flink over nagepraat. En de foto's bekeken.
Wij, Duurt en ik, vinden dat we een geweldige dag gehad hebben, niet in de laatste plaats door het schitterende weer juist op donderdag (om buiten rond te banjeren).
We zijn jou en de Pierewaai bijzonder dankbaar dat we samen in de gelegenheid gesteld zijn om naar het eiland te gaan.
Leve de Pierewaai!!
Het allerbeste en tot ziens,
Tjerk.


N.a.v. personeelsdag naar Ameland met ± 350 medewerkers en met keuzeprogramma van 15 verschillende activiteiten / citaat uit dankbrief van dagelijks bestuur
Het programma en de dag hadden alles wat wij ons daarvan hadden voorgesteld. Goed, echt Ameland´s weer, een gevarieerd menu aan activiteiten (´voor elk wat wils`) en de spontane gelegenheid kennis te maken met collega´s van de eigen afdeling, ook buiten de directe werksfeer. De aanmelding en opkomst op een vrije zaterdag waren indrukwekkend. Onder de inspirerende leiding van uw voorzitter en met belangrijke inbreng van De Pierewaai, is achter de schermen duidelijk hard en zorgvuldig gewerkt om alle onderdelen op elkaar te laten aansluiten. Ook de verschillende mailings op het huisadres waren uitnodigend en uitstekend verzorgd.
Zonder overdrijving kan van een groot succes worden gesproken. Dit resultaat is voor de afdeling ongetwijfeld van grote betekenis en in hoge mate te danken aan uw inspanningen. Ik herhaal de waardering die het bestuur daarvoor heeft. 
Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur,
Prof. dr. R.O.B. Gans,
Afdelingshoofd.


Drie reacties n.a.v. avondwandeling op Schiermonnikoog 
Dag Bram,
Mooie avond, donderdagavond!
'k Zou daarom graag weer eens mee gaan (individuele deelname) en de Gratis Nieuwbrief ontvangen!
Groeten,
Tineke Wind (Theehuis-medewerkster).

Beste Bram,
hiermee wil ik je nogmaals hartelijk danken voor de prachtige tocht, die we met elkaar gemaakt hebben.
Iedereen was erg enthousiast!  Hartelijk dank voor de goede zorgen en het mooie verhaal.
Ik had eerder een soort griezelverhaal verwacht, maar dit sprak mij erg aan.
Met vriendelijke groet,
Hanna Kooger,
Traumateam UMCG.

Hoi Bram,
In het grote boek in de personeelskamer had een deelnemer geschreven:
De P.V. verdient een grote pluim! Geweldig en gezellig. Wolken, Wad, Boot Eten, Uitwaaien SCHIER!! Heel erg bedankt.
Hartelijke groet,
Anneke,
Wessel Gansfortcollege


Drie reacties n.a.v. wandeling naar uiterste oostpunt van Schiermonnikoog
Fantastisch!
Goed verzorgd, prachtige route, prettige gids. Goed evenwicht in lopen, rustmomenten en uitleg onderweg (genieten zonder veel educatieve momenten). 
Absoluut voor herhaling vatbaar en een aanrader.
Nicolien Wolfs,
MOD, Leeuwarden. 

Beste Bram,
We waren gister heel snel weg: de hond wachtte!
Ik wou je nog zeggen hoezeer we hebben genoten, van begin tot eind.
Hartelijke groet,
Jankees Braaksma.

Goedenavond,
Hierbij enkele foto's van de wandeltocht d.d. 17-10-09 op Schiermonnikoog. Hartelijk dank voor het organiseren van deze tocht, de prima verzorging en de goede begeleiding. We hebben van de tocht genoten en zullen de individuele evenementen op jullie site goed in de gaten houden.
Groeten,
Antoinette & Arie


N.a.v. dagtocht naar Schiermonnikoog
Beste Bram
Nogmaals bedankt voor een fantastische dag gisteren. Iedereen was onder de indruk van het afwisselende programma en de organisatie. Het was duidelijk niet zomaar een dagje Schier maar een Schier-belevenis!
Vriendelijke groeten, 
Benoît,
Drents Museum.  


Twee reacties n.a.v. personeelsdag op Ameland
Mijn collega´s gaven aan in tijden niet zo´n leuk personeelsuitje te hebben gehad en willen graag in de toekomst een soortgelijk iets doen. Het was erg relaxed en toch genoeg beweging. Veel afwisseling en de maaltijden waren voortreffelijk verzorgd. Mijn collega´s waren zo enthousiast dat ik na afloop op de schouders ging onder het zingen van het lied met de geweldige tekst: "en voor Greetje nog éénmaal troelala ...." 
Mevr. Greetje Hatley,
Gomaruscollege Drachten.

Beste Bram,
Graag laten we je hierbij weten dat we 6 juni een erg leuke en geslaagde dag hebben gehad. We hebben alleen maar positieve reacties van de deelnemers ontvangen. De dag was zeer goed door jullie georganiseerd!
Met vriendelijke groet, namens de personeelsvereniging,
Margreet Hartlief
Woningbouwvereniging Nijestee


N.a.v. personeelsdag op Ameland voor groep van 335 personen
Zeer geslaagde dag gehad.Vooral de demonstratie met de paardenreddingsboot was spectaculair! Het programma was goed in elkaar gezet en alles liep vloeiend in elkaar over. Op het eiland ook even tijd voor ons zelf gehad en daarna met zijn allen heerlijk gegeten bij Klein Vaarwater. Kortom een super dag. Complimenten aan De Pierewaai.
Mevr. M.J. Spoelstra,
NVB Ubbens, Groningen.


N.a.v. van personeelsdag in Reitdiepgebied
Het was fantastisch. De Pierewaai heeft het erg goed geregeld. Het is voor jong en oud. Ik raad ieder bedrijf aan om voor een bedrijfsuitje De Pierewaai eens in te schakelen. Het is een dag om niet gauw te vergeten. Het uitje brengt een zeer goede sfeer met zich mee.
Evelien Vaandrager,
HanzeConnect, Groningen. 


N.a.v. dagje meevaren om wat te kunnen schilderen 
Beste Bram, 
Zaterdag jl. ben ik met Louis meegeweest naar de Engelsmanplaat en Schiermonnikoog! 
Het weer was werkelijk schitterend en ik heb zowaar nog wat kunnen schilderen. Bij deze wil ik je bedanken voor je bemiddeling. 
Louis wilde er niets voor hebben. Volgend seizoen mag ik hem gerust weer es bellen om mee te gaan...als je hem weer es spreekt, wil je dan zeggen dat ik onder de indruk ben van zijn gastvrijheid en de vanzelfsprekendheid waarmee hij je welkom heet? En weet je ook waar hij van houdt? Dan kan ik een volgende keer een aardigheidje voor hem meenemen. 
Jullie hebben het ook vast mooi gehad afgelopen weekend! 
Zeg, doe groeten aan Monique! 
Hartelijke groet, Liesbeth Honders.


N.a.v. asverstrooing op wad onder Schiermonnikoog
Hoi Bram, 
We hebben gisteren een hele goede dag gehad. Alles is gegaan zoals we dat graag wilden. Zelfs het weer werkte mee. Het kan in november tenslotte ook heel anders zijn wat de weersomstandigheden betreft. 
Ik wil je heel erg bedanken voor de goede organisatie. De boot lag klaar. We zijn hartelijk ontvangen en er was koffie met cake. De schipper heeft onderweg een geschikte plaats uitgezocht om voor anker te gaan. Daarna heeft hij ons afgezet op de steiger van de jachthaven. De rest van de dag hebben we doorgebracht op het eiland. 
Bram, nogmaals bedankt en tot ziens. 
Groeten, Hermien.


N.a.v. zeilweekend op wad en Noordzee vanuit Lauwersoog (familie-uitje van oma, kinderen en kleinkind)
Nou Bram, je verwachting is helemaal uitgekomen. HET WAS PRACHTIG. Even een kort verslagje. Vrijdag 17.00 uur kennismaken, inschepen en wegwezen. Oostwaards gezeild (Jens van 7 ook achter het roer) tot onder Simonszand. Daar voor anker de nacht doorgebracht. Zaterdagochtend naar Borkum gevaren en daar "gewoon" op het strand voor anker. Borkum ontdekt: d.w.z. in het plaatsje fietsen gehuurd om het mooie van het eiland te gaan zien. De nacht op het strand van Borkum gebleven onder veel bekijks van badgasten (bent u gestrand? heeft u pech?) en zeehonden. Zondag bovenlangs de eilanden over de Noordzee weer terug naar Lauwersoog.

Bedankt voor je bemiddeling Bram en bedank schipper Oeds voor zijn gastvrijheid en zeg hem dat we ons bij hem helemaal op ons gemak gevoeld hebben.
Hartelijke groet,
Els Kasemier.  


N.a.v. wandeltocht over zeedijk en kwelders ter hoogte van het Friese Marrum  
Dag Bram,
Wat een heerlijke dag hadden we zaterdag!
Graag tot een volgende keer.
Groet,
Johan en Anneke van Staveren.


N.a.v. personeelsuitje op Engelsmanplaat / betrof een avondtocht 
Beste Bram,
Nogmaals dank voor de fijne avond.
Wij komen zeker nog een keer terug!
Verder zal ik je bedrijf wel promoten hoor.
Hartelijke groet en veel succes met alle excursies.
Kor.


N.a.v. dag zeilles geven op Lauwersmeer aan gezin (vader, moeder, 2 zoons) / woei zo hard dat van les geven niet veel kwam / daarom boot snel weer afgetuigd en wandeling gemaakt over de voormalige kwelder tussen Oostmahorn en Ezumazijl
Hoi Bram,
Leuk, dat je uit eigen beweging je nieuwsbrief opstuurt. Ik had je er om willen vragen, maar je bent me voor. 
We hebben de dag erg leuk gevonden, m.n. Siebrand had het er nog vaak over.
Gezien de afstand naar het noorden zul je ons niet zo vaak terugzien, maar, je weet maar nooit!
Met vriendelijke groet,
Gea Smit.


N.a.v. wadlooptocht naar Rottumeroog (12 personen)
Beste Bram, 
mag ik me even voorstellen, Alex Hergaarden, collega van Wouter vd Wal uit Heiloo. Vorige week, onder leiding van Lammert, tocht naar Rottumerplaat gemaakt. Fantastisch was dat. Heb afgelopen jaren verschillende wadlooptochten gelopen, maar de kleinschaligheid sprak me erg aan. Hoop in de toekomst verschillende keren mee te kunnen lopen en wil daarom graag je nieuwsbrief ontvangen. 
vr. gr. Alex Hergaarden.


N.a.v. surfen op het net
Goedendag, heb u prachtige site bezocht en loop nu al warm voor de prachtige excursies/tochten die u aanbied. Zou dan ook graag de nieuwsbrief willen ontvangen.
Groetjes, Lot de Vries.

Verrassende dagtochten in het Waddenland

Telefoon: 050 3601750
E-mail: info@depierewaai.nl

Meest geboekte programma:
Avondtocht Schiermonnikoog

Like ons op Facebook

Volg ons op Facebook!

Direct uw offerte aanvragen

Bedrijfsuitje Schiermonnikoog
logo de pierewaai